Το παιχνίδι των 5 ερωτήσεων.


Ο Θράσος και το κοκκινογούλι ευθύνονται δια την παρούσαν ανάρτησιν. Έλα να παίξουμε και έλα να παίξουμε. Τον Θράσο τον έστησα και σ’ ένα προηγούμενο παιχνίδι που με κάλεσε. Το ξέχασα Θράσο μου… Ένα μυαλό χειμώνα-καλοκαίρι, τι να σου κάνει το έρμο; Ωχ, πάλι φλυαρώ.

Κυρίες και κύριοι, το παιχνίδι των πέντε ερωτήσεων. Τι θα ρώταγα σ’ έναν φιλόσοφο, έναν παλιό έρωτα, ένα μέντιουμ, ένα παιδί και τον καθρέφτη μου,
Για να διούμε λοιπόν…

Στο φιλόσοφο: Τελικά ποιό είναι το νόημα της ζωής; Βρήκες τίποτε ή τόσα χρόνια τσάμπα κόπος; (οσμίζομαι πως θα μου απαντήσει αρνητικά αλλά ας μη προκαταλαμβάνω το φιλοθεάμον κοινό…)

Στον παλιό έρωτα: Αν το παίρναμε από την αρχή θα ξανάκανες τα ίδια λάθη; (εγώ θα τα ξανάκανα πάντως…)

Στο μέντιουμ: Πότε θα πεθάνω; (Αυτή είναι μια ερώτηση που επιθυμώ διακαώς να την κάνω αλλά δεν θα την κάνω ποτέ.)

Στο παιδί: Θα μ’ αγαπάς κι όταν μεγαλώσεις;

Στον καθρέφτη μου: Γιατί δεν είσαι μαγικός να με δείχνεις νέα κι όμορφη πάντα;

Ποιό άλλο καλό παιδάκι θα παίξει; Ας καλέσω με τη σειρά μου (αν και έτσι όπως παίζω από τους τελευταίους ζήτημα είναι αν θα βρω κανέναν να παίξει…) την Ξένη , τη συνομιλία (αν βρει χρόνο), τον Ιανός (αν και δεν ξέρω αν παίζει παιχνίδια), το γκρέμι (αν βρει επίσης χρόνο) και το φίλο μου τον Vlaxos που σίγουρα δεν του περισσεύει χρόνος αλλά να κόψει το λαιμό του να τον βρει.

18 thoughts on “Το παιχνίδι των 5 ερωτήσεων.

  1. @ ATHENA, αν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε. Έτσι δεν λένε;@ manetarius, δεν θέλω κομπλιμέντα αλλά αυτά να τα πεις στον καθρέφτη μου κάτι πρωινά και κάτι μεσάνυχτα…Τη μαμά την αγαπάμε πιο πολύ όταν μεγαλώνουμε αλλά οι μαμάδες πάντα έχουν ανασφάλειες. 🙂@ Kaveiros, λες; Μπαααα, του έχουν βάλει πολύ πιο δύσκολα άλλοι.

    Μου αρέσει!

  2. @ Welcome ΑΝΕΜΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ, έτσι είναι. Χωρίς τα λάθη του εκείνος ο παλιός έρωτας θα ήταν κάποιος άλλος.@ ocean soul, σαλονικιά είμαι. Τσαχπίνα δεν νομίζω να υπήρξα ποτέ. Πριν κάποιους μήνες έπαιζα πάλι ένα παιχνίδι με αλήθειες και ψέμματα. Αν με ξαναπιάσει «εξομολογητική» διάθεση θα το παίξω@ karaflokotsifas, τσίου.Χαθήκαμε αλλά θα ξαναβρεθούμε σίγουρα.

    Μου αρέσει!

  3. <>Γαμώτ*&*^*%**^^%56463!!!#####@@@2!Με έχωσες πάλι!!!Θα παίξω ρε, αλλά όχι σήμερα…Μάλλον αύριο…Την αγανάκτησή μου μέσα την ^^&$^$%#%$&^*&^%& ομορφιά μου και την καλοσύνη μου..<>

    Μου αρέσει!

  4. @ Σου την έφερα μικρό και γλυκό μου βλαχόπουλο….@ wert01gf, γιατί ρε να το παιδεύουμε το γκρέμι; Κουρασμένο παιδί είναι. Δεν είδες τους μαύρους κύκλους; Μόνο ο καθρέφτης του τους βλέπει;@ Yannis Petsas, ο χρόνος είναι θέμα. Κυρίως όταν έχει τον περισσότερο πίσω σου.

    Μου αρέσει!

  5. @ pen8imo_skyli, που χάθηκες εσύ τόσο καιρό;Ναι έχω μια εμμονή από τότε που με θυμάμαι. Δεν είναι κουσούρι των τελευταίων χρόνων…@ karaflokotsifas, το είδα που το κάλεσες μετά που το κάλεσα κι εγώ. Είναι ένα περιζήτητο γκρέμι.Καλησπέρα και σε σένα.

    Μου αρέσει!

  6. Daria, την έχω δει να κοιτάζω μπροστά, ό,τι πέρασε… πέρασε. Και για την εκπομπή κι εγώ με το ζόρι κρατούσα τα μάτια μου ανοιχτά χθες… καλή ήταν πάντως. Φιλιά.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε