Απίστευτο!!


Αλιεύω τη φωτογραφία από το blog του φίλου μου του Σκύλου (της Βάλια Κάλντα ντε…). Απίστευτες φωτογραφίες που τράβηξε ο Σπύρος Τσακίρης.

Δείτε τη συνέχεια της φωτογραφίας στο Σκύλο, δεν είναι μοντάζ…

9 thoughts on “Απίστευτο!!

  1. Υπάρχουν καταπληκτικές φωτο αυτές τις μέρες. Τη Πέμπτη κατέβηκα πάλι για να συνοεδεύω το γιό μου. Μου είχε βάλει «ασφαλιστικά μέτρα» να μη τον πλησιάσω λιγώτερο από 150 μέτρα στην πορεία γιατί του λέω όλο να προσέχει, λέει και ντρέπεται… Το βράδυ μου έλεγε ότι αρχικά πήγε με τις φίλους του σε κάτι μπλογκ αριστεριστών που τους την έπεφταν να τους στρατολογήσουν και είδαν και αποειδαν, πήγαν πίσω στους αντεξουσιαστές που ήταν και οι μπαχαλάκηδες με τις κουκούλες… Θυμάμαι την εποχή που ανησυχούσαν άλλοι…Y.G. Η εκδήλωση παίζει αύριο στη Κυψέλη και αν ναι την ώρα είναι καλά να περάσει κάπιος για να δει φίλους. Λέμε με τη Ρένα μήπως κατέβουμε…

    Μου αρέσει!

  2. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΠΩς ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΗς ΚΑΜΠΑΡΝΤΙΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ! ΝΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ Η ΠΟΛΗ ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΙ Ο ΠΑΛΑΜΑΣ ΣΚΕΦΤΙΚΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΕΦΗ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ! ΦΙΛΙΑ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΕ ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ… ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ!

    Μου αρέσει!

  3. @ Καγκελάριε, σε μερικά χρόνια (όχι πολλά) το ίδιο παιχνίδι θα παίζουμε με το γιο μου. Αυτός μπροστά κι εγώ από πίσω με τις κεραίες τεντωμένες…Η εκδήλωση στην Αγορά της Κυψέλης έγινε βρε, το προηγούμενο Σάββατο. Μπέρδεψες τις ημερομηνίες…Κρίμα.

    Μου αρέσει!

  4. @ Χαμένη είναι λες η μπογιά Κάβειρε; Έλα μωρέ… Δεν βλέπεις τι ωραία είναι η φωτογραφία; Κάνε όμως και μια βόλτα από του Σκύλου να δεις το υπόλοιπο μισό της…

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε