κολαούζος


Daria Pavlovna, με κούρασες.
Ένα χρόνο τώρα και είσαι κολαούζος. Συνεχώς δίπλα μου. Μ’ ακολουθείς συνέχεια, ανάσα δεν μπορώ να πάρω. Έχεις αρχίσει και μου μοιάζεις. Ξεπατίκωσες τις κινήσεις μου, όταν φεύγω φοράς τα ρούχα μου, έκοψες τα μαλλιά σου ίδιο σχέδιο. Που θα πάει αυτή η δουλειά;

25 thoughts on “κολαούζος

 1. ΩΧ αρχίσαν τα δείγματα σύγχυσης διαδιακτυακής και λοιπής προσωπικότητας… Που να εξελιχθεί η μια και διαμετρικά αντίθετη από την άλλη… Λοιπόν αναζήτησα την daria Pavlovna στο facebook και βγήκαν αρκετές, αλλά σε καμμιά δεν ταιριαζαν οι παράμετροι των δυο ενθάδε εν παραλλήλω διαβιούντων. Που να εμφανιστούν και οι άλλες λοιπόν στο προσκήνιο.

  Μου αρέσει!

 2. Άστη στην ελευθερία της λοιπόν… Ξεκλείδωσε τις πόρτες και πέτα το κλειδί.. Νομίζω όμως πως δεν θα φτάσει πολύ μακριά σου..Άλλωστε σε συντροφεύει πολύ περισσότερο από 1 χρόνο, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο!Αν συνεχίσει κάποια από τις 2 να είναι Persona non Grata πάντως, γνωρίζω αρκετούς που ψάχνουν για υιοθεσία… χεχεΠολλές & μεγάλες καλημέρες!!!

  Μου αρέσει!

 3. Να μείνεις κάπου, να σταθείς ̇ να ρίξεις το παλιό πανωφόριπάνω στα γόνατά σου ̇ να κρατήσεις στο χέρι τη χτέναχωρίς να χτενιστείς – έτσι κοιτάζοντας στο τζάμιν’ αναβοσβήνει η πέτρα του δαχτυλιδιού σου, εκείνηπου άναβε εδώ και χρόνια με μικρές, θλιμμένες πυρκαγιέςτόσο όμορφα, ανόητα ποιήματα, χωρίς τίτλους και στίξη,που, ανύποπτα όλα, υπονοούσαν την ελευθερία.(Γιάννης Ρίτσος, ανέφικτη στάση, 1970)

  Μου αρέσει!

 4. Να τα, να τα!!!!Άρχισε ο διχασμός προσωπικότητας, που λέει και ο Καγκελάριος. Το alter ego σου είναι πιο ισχυρό από σένα μαντάμ; αυτό μας λες;Σε φιλώ!

  Μου αρέσει!

 5. Σας ανησύχησα; Όχι, δεν έχω πάθει διχασμό προσωπικότητας. Δεν ξέρω πως μου βγήκε αυτό το κειμενάκι την ώρα που μου βγήκε και σαν παρορμητικός τύπος που είμαι το ανέβασα. Ούτε ξέρω τι ακριβώς ήθελε να πει ο ποιητής.

  Μου αρέσει!

 6. @ Καγκελάριε δίκιο έχεις. Τη δικιά μου τη Daria δεν θα τη βρεις στο Facebook. Το βεριέται όσο κι εγώ (ωχ! νάτη πάλι η ταύτιση…)Αυτό μας έλειπε! Να σκάσουν μύτη κι άλλες Ντάριες. Μη τους πεις τίποτε, ας μείνει μεταξύ μας.

  Μου αρέσει!

 7. @ Βρε Θεέ, ελεύθερη την έχω. Αυτή ξύνεται εδώ γύρω. Και δεν πρόκειται να πάει πουθενά ούτε και θέλω, μεταξύ μας. Απλά κάποιες στιγμές με κουράζει. Όπως κουράζουν οι έρωτες μόλις φύγει η πρώτη κάψα και θέλεις να έχεις λίγο περισσότερο χώρο για σένα αλλά δεν δεν να χάσεις τον άλλο.

  Μου αρέσει!

 8. @ Ανώνυμε, τα ποιήματα με αγχώνουν όταν μπαίνουν σαν σχόλιο κάπου. Ποτέ δεν ξέρω τι θέλει να πει ο ποιητής. Από την άλλη μ’ αρέσει να τα βλέπω. Γιαυτό προσπαθώ να μη τα εκλαμβάνω σαν σχόλια και μπερδεύομαι αλλά σαν δώρα.Σ’ ευχαριστώ λοιπόν για το δωράκι σου.

  Μου αρέσει!

 9. @ Panos Konstantinidis, έτσι είναι αλλά έχει παραφθαρεί και χρησιμοποιείται και με την έννοια του «μπάστακα» που μου ακούγεται πιο κακόηχη γιαυτό και δεν τη χρησιμοποίησα.

  Μου αρέσει!

 10. @ Ανώνυμε/η Α.Δεν έχασες κανένα επεισόδιο αλλά αν εξακολουθείς να μας επισκέπτεσαι θα καταλάβεις πως εγώ (ή μήπως η Daria;) είμαστε πολύ παρορμητικά άτομα κι ό,τι κατεβάσει η κούτρα μας το ανεβάζουμε εδώ.Μην πτοείσαι…. Την καλημέρα μου

  Μου αρέσει!

 11. @ Το alter ego μου μπαλονάκι είναι τόσο ισχυρό όσο και το ego μου.Όχι βρε, μακάρι να ήξερα τι ήθελα να πω όμως… Μάλλον ήταν «one of these days… ή μάλλον nights»

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s