Καλό μήναΚαλό μήνα σε όλους

Ωραία συγκρότημα δεν είναι; Το τραγούδι αυτό μ’ αρέσει πολύ.

18 thoughts on “Καλό μήνα

 1. Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει …Ωραίο άκουσμα!Και, συνεχίζοντας, οι στίχοι του Ντίνου:Δεν ξεριζώνονται οι νύχτες από μέσα μαςβλασταίνουν φύλλα και κλαδιάκι έρχονται τα πουλιά του έρωτα και κελαηδούνεΔεν ξεριζώνονται οι νύχτες από μέσα μαςοι σπόροι τους φυτρώνουν δάσος σκοτεινόστις λόχμες του ο φόβος ενεδρεύειΖώα μικρά και ζώα άγρια το κατοικούνόχεντρες έρπουν και ρημάζουν τις φωλιές μαςλιοντάρια ετοιμάζονται να μας ξεσκίσουνΔεν ξεριζώνονται οι νύχτες από μέσα μαςέγιναν δάσος σκοτεινό και μας πλακώνει(Ντίνος Χριστιανόπουλος, Το δάσος, 2004)

  Μου αρέσει!

 2. Ε, βέέέβαια!! Φανταστική μουσική.Σολαρίσματα των Madrugada μου θυμίζει το συγκεκριμένο βασικά, αλλά είναι πολύ αξιόλογο σχήμα γενικά. Καλό μήνα κι από μένα.

  Μου αρέσει!

 3. @ Είδες βρε μανιτάρι τι της έκαναν της κακομοίρας; Η μουσική όμως καλή ε;Λες να πρέπει να βρεθούμε βαθιά μέσα στο χώμα και μόνο το κεφάλι έξω για να βγει κάτι καλό;(τι λέω;;;; πες μου να το βουλώσω…)

  Μου αρέσει!

 4. @ Είδωμεν Κάβειρε, δίκιο έχεις αν και από σήμερα δεν μου μυρίζει καλά ο Φλεβαράκος. Για να δούμε τι θα δούμε…@ Σ’ άρεσε wert01gf; Χαίρομαι.Τώρα τι έπαθα και τους ξέθαψα και κόλλησα δεν ξέρω. Θα σε γελάσω και δεν το θέλω. 🙂

  Μου αρέσει!

 5. @ Βρε καλώς τον Gog Magog που μετά από τόσο καιρό, έσκασε μύτη απ’ τις φτέρες που ήταν κρυμμένος….(μη βάζεις τόνους βρε παιδί μου αν είναι να παιδεύεσαι)

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s