Δείτε τώρα πως έχει το πράγμα. Πριν κανά δυό βδομάδες βρίσκω ένα σχόλιο της Ξένης σε κάποια ανάρτηση που δεν το κατάλαβα στην αρχή. «Περάστε να πάρετε το βραβείο σας» έλεγε ή κάπως έτσι. Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν πως πάλι κάποια μαλακία έκανα και με περιμένει το βραβείο της ανοιχτής παλάμης. Ή τέλος πάντων κάτι που δεν έμοιαζε με αυτό που τελικά με περίμενε. Και δεν ήταν μπλογκοπαίχνιδο (που κάτι έπαθα τώρα τελευταία και ξεχνάω να παίξω όταν με καλούν σε κάποιο, sorry παιδιά αλλά κάτι δεν πάει καλά στο κεφάλι μου μάλλον…) αλλά ένα Βραβείο Φιλίας!!!!! Μου απένειμε η Ξένη ένα Βραβείο Φιλίας. Και δεν φτάνει που μου το απένειμε μ’ έβαλε να το δώσω κι εγώ σε 8 διαδικτυακούς μου φίλους. Αμάν μαρή Ξένη…. Γιατί μόνον 8; Σε μπελά με βάζεις. Για αρχή πρέπει να σας πω τι είναι αυτό το πράγμα. Λοιπόν, έχουμε και λέμε.

Επίσημα το βραβείο Proximidade περιγράφεται ως εξής:
«Αυτό το blog επενδύει και πιστεύει στην εγγύτητα – την εγγύτητα στο χώρο, το χρόνο και τις σχέσεις. Αυτά τα blog είναι εξαιρετικά γοητευτικά. Αυτοί οι bloggers προσπαθούν να βρουν και να γίνουν φίλοι. Δεν ενδιαφέρονται σε βραβεία για την προσωπική τους άνοδο! Η ελπίδα μας είναι όταν κοπούν οι κορδέλες των βραβείων αυτών, να αναπαραχθούν ακόμη περισσότερες φιλίες. Παρακαλώ δώστε περισσότερη προσοχή σ’ αυτούς τους συγγραφείς! Αυτό το βραβείο για Blog, πρέπει να δοθεί σε οκτώ αγαπημένους σας bloggers, και οι οποίοι με τη σειρά τους, θα το προτείνουν πάλι με τη σειρά τους, σε οχτώ αγαπημένους bloggers ο καθ’ ένας τους κ.ο.κ.» Προτείνεται το κείμενο να το συμπεριλάβετε στην ανάρτησή σας.
Άντε και αγγλικά διότι έχουμε διεθνή πελατεία (μουαχαχαχα….)
Proximidade is described as follows:
«This blog invests and believes in PROXIMITY – nearness in space, time and relationships. These blogs are exceedingly charming. These kind bloggers aim to find and be friends. They are not interested in prizes for self-aggrandizement! Our hope is that when the ribbons of these prizes are cut, even more friendships are propagated. Please give more attention to these writers! This blog award should be sent to your favorite eight bloggers and they, in turn should forward to eight of their favorites» You should include the text for Proximidade (above) in your announcement blog.
Και τώρα η σειρά αυτών που θα παραλάβουν τη σκυτάλη από τα χεράκια μου. Μούμπλε, μούμπλε, μούμπλε… Χμμμ… χμμ… χμ…. (η σειρά ΔΕΝ έχει σημασία, είναι όπως μου έρχονται). Επίσης η επιλογή έγινε και μετά από μια γρήγορη μπλογκοβόλτα έτσι ώστε να δω σε ποιούς δεν έδωσαν ακόμα και να προλάβω να τους καπαρώσω εγώ…. (είδατε τι άνθρωπος είμαι; Τς τς τς…)
1) Στον Vlaxos και τον px γιατί με έβαλαν στο τριπάκι των μπλογκ. Κι επειδή είναι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους αλλά τόσο ταιριαχτοί ιχνηλάτες (εντάξει, ο Βλάχος είναι πιο όμορφος, τι να κάνουμε βρε px, αυτά έχει η ζωή…)

2) Στον Σκύλο της Βάλια Κάλντα επειδή είναι κούκλος (έχω μιαν έφεση στους ωραίους διατί να το κρύψωμεν άλλωστε;) επειδή έχει χιούμορ (αυτό το ξέρουν κι οι πέτρες) και ανεβάζει ωραίες φωτογραφίες (κι έχει και καλύτερη φωτογραφική μηχανή από μένα)

3) Στη συνομιλία γιατί μ’ αρέσει να χαζεύω τις φωτογραφίες και τις ευαισθησίες της κι ας θέλω να τη δείρω ώρες ώρες εκτός διαδικτυακής ζωής

4) Στον george γιατί μ’ έχει εντυπψσιάσει η ευαισθησία και η ωριμότητά του. Είναι πολύ μικρός αλλά και πολύ μεγάλος.

5) Στο manetarius γιατί με κάνει να γελάω, εκτός από το να πεινάω, κάθε φορά που περνάω από κει

6) Στην ATHENA για τη μαχητικότητά της και τα νέα που ξετρυπώνει και ανεβάζει

7) Στον panoptis για τις πολύ καλές ιδέες του, την οργανωτικότητα και τη δουλειά που ρίχνει κάθε φορά όταν γίνεται μια εκδήλωση

8) Εδώ θα βρείτε δύο . Γιατί δεν μπορούσα να διαλέξω (άτιμοι κανόνες) και γιατί ξέρουν αυτοί. trip και incontinentia στον πρώτο γιατί έχει ένα ποντικάκι τροφαντό και καλές ιδέες και είναι γλύκας και στον δεύτερο γιατί σαν φοιτήτρια στο Λούλου δεν μπορούσα να τον αφήσω απέξω… Τι θέλετε; Να μείνω χωρίς πτυχίο;
Τώρα που πήρατε τα βραβεία σας άντε να τα ξεφορτωθείτε σε άλλους 8 συνανθρώπους σας ο καθείς. Ακόμα εδώ είστε;;;;
Advertisements