Τελικά έκανε πολύ κρύο χτες. Και μαζευτήκαμε εμείς κι εμείς. Ή όπως είπε η φίλη μου «μαζευτήκαμε μόνο εμείς. Οι κι εμείς δεν ήρθαν»
Μας κυνηγάει η γκαντεμιά στα τελευταία πάρτι-μπαζάρ μας. Τη μια πέφτει ξύλο και μολότωφ στα 500 μέτρα, την άλλη ρίχνει καρεκλοπόδαρα και χτες, εκτός από τον ψόφο και το χιονόνερο, είχε και ντέρμπι στο μπάσκετ, όπως πολύ αργά πληροφορηθήκαμε οι άσχετοι. Παρ’ όλα αυτά, οι λίγοι που μαζευτήκαμε, ξεπεράσαμε το κρύο και μασκαρευτήκαμε, τσιμπήσαμε μεζεδάκια, ήπιαμε κρασάκια, ακούσαμε μουσική από τον pan και περάσαμε καλά αν και το διαλύσαμε νωρίς.
Το επόμενο πάρτι ελπίζω να μην έχει ν’ αντιμετωπίσει καιρικά και μπασκετικά φαινόμενα…
Στη φωτογραφία, το party animal που εμφανίστηκε ως death+zombie κοκκινοσκουφίτσα για να ταιριάζει με τον Ρασπούτιν που είχε αθέμιτο ανταγωνισμό από τις ενωμένες δυνάμεις ενός άγγελου κι ενός φραγκισκανού καλόγερου. Εκαναν επίσης της εμφάνισή τους ένα ποντίκι παρέα με το Συλβέστρο, η διάσημη χειρουργός Dr Ζαμπέτα Χασάπογλου κατευθείαν από το χειρουργείο, μια πονηρή ξανθιά γατούλα και διάφοροι ακόμα εκλεκτοί προσκαλεσμένοι οι οποίοι προτίμησαν να εμφανιστούν με την καθημερινή τους μουτσούνα.
Advertisements