Εκλογές και πάλι αλλά αλλιώτικες


Ο Crazy Gamer γύρισε σήμερα από το σχολείο με νεύρα. Είχαν εκλογές στα πλαίσια του μαθήματος της κοινωνικής και πολιτικής αγωγής (ή κάπως έτσι) και έκαναν μια προσομοίωση των εκλογών των ενηλίκων για να εκλέξουν το προεδρείο της τάξης τους. Και ένιωσε στο πετσί του πως και με τι κριτήρια ψηφίζει ο κόσμος. Είχε ενδιαφέρον πάντως που τα παιδάκια ψηφίζουν τελικά με τα ίδια κριτήρια που έχουν και οι γονείς τους. Δεν πειράζει, ήταν ένα καλό μάθημα για την αληθινή ζωή.

Πριν γυρίσω σπίτι όμως κι ακούσω τον καταιγισμό παραπόνων και νεύρων του Gamer αναρωτιόμουν πως στα κομμάτια σ’ έναν σταθμό του μετρό που παραδόθηκε πριν ένα μήνα (Νομισματοκοπείο) είναι πολύ συχνά χαλασμένες οι κυλιόμενες σκάλες. Την πρώτη φορά που τις βρήκα σταματημένες (όχι όλες βέβαια) ήταν μέσα στην πρώτη βδομάδα της λειτουργίας του. Κι εντάξει, καταλαβαίνω πως ένα «εργαλείο» που δουλεύει τόσες ώρες συνέχεια πρέπει να συντητείται συχνά. Αλλά βρε παιδί μου, εκείνες δεν πρόλαβαν να λειτουργήσουν και τά ‘παιξαν….

10 thoughts on “Εκλογές και πάλι αλλά αλλιώτικες

 1. Βρε συ χαθήκαμε …..:)
  Ο C.G. ανέβασε ένα σπουδαίο γραπτό και ο κυρ ΑΜ του σχολίασε και μάλιστα επιφυλάχθηκε να ξαναγράψει κι αυτό γιατί το γραπτό του , θα δώσει ζουμί …!
  Οσο για τις σκάλες ….
  τι να σου πω βρε …..
  δεν πρόσεξες την σχισμή για το κέρμα ?

  Μου αρέσει!

 2. Άντε, μπήκε κι ο gamer σ' αυτή την άτιμη την κενωνία για τα καλά!

  Όσο για τις σκάλες… τις χάλασε η καινούρια κυβέρνηση για να μας κρατάει σε φόρμα. Δεν βλέπεις τον Γιωργάκη; Δυό δυό τα ανεβαίνει τα σκαλιά!

  Στυλάκι θα γίνουμε όλοιοιοιι!

  Μου αρέσει!

 3. @ Λες να μας φροντίζουν τόσο βρε μανιτάρι; Και δεν με νοιάζει, εγώ τις ανεβαίνω τις σκάλες, δεν με πάνε αυτές αλλά τόσος κόσμος υπάρχει που δεν μπορεί. Το ενυπωσιακό ήταν πως άρχισαν να χαλάνε μέσα στην πρώτη βδομάδα λειτουργίας.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s