Μεσημέρι και γυρίζω στο σπίτι από τη δουλειά. Βγαίνω από το Μετρό και ορμάω στο πρώτο τρόλει που βρίσκω μπροστά μου. Έτσι κι αλλιώς για 3 στάσεις το παίρνω και δεν με νοιάζει ούτε που πάει ούτε αν είναι γεμάτο. Άδειο ήταν αλλά για τρεις στάσεις στάθηκα όρθια και μάλιστα στη μπροστινή μεριά του κοντά στον οδηγό. Στη θέση δεξιά και μπροστά καθόταν ασπρομάλλης κύριος και πάνω στα πόδια του είχε μια τσάντα. Δεν έδωσα σημασία αλλά με την περιφερειακή όραση κατάλαβα πως ήταν παππούς καλοδιατηρημένος, καθαρός και προσεγμένος.

Μόλις περάσαμε τη στάση πριν αυτή που θα κατέβαινα έκανα δυο βήματα και έφτασα στη διαχωριστική μπάρα, ανάμεσα στον οδηγό και τους επιβάτες. Περίμενα να φτάσουμε στη στάση γιατί αρκετοί οδηγοί σε κράζουν αν περάσεις μπροστά από τη μπάρα νωρίτερα. Μέχρι να φτάσουμε στη στάση, μας έπιασε και φανάρι πριν, χάζευα δεξιά κι αριστερά, τα φωτάκια στο ταμπλό του οδηγού, τις ενδείξεις και τέτοια χαζά αλλά αρκετά αφηρημένα χωρίς να δίνω ιδιαίτερη σημασία. Ξαφνικά, και όσο κρατούσε το φανάρι,  μου τράβηξε την προσοχή ένα σακουλάκι που ακούμπησε ο οδηγός πάνω στο τιμόνι και το περιεργαζόταν. Είχε μέσα κάτι σαν μικρή εφημερίδα κι ένα cd. Μέχρι να εστιάσω στο σακουλάκι, άναψε το πράσινο κι ο οδηγός το μάζεψε κι έβαλε μπρος. Έτσι όπως ήμουν δίπλα στον παππού άκουσα κάτι να μουρμουρίζει, εν ριπή οφθαλμού άνοιξε την τσάντα που είχε στα πόδια και με σπασμένα ελληνικά μου πάσαρε ένα σακουλάκι ολόιδιο μ’ αυτό του οδηγού που χάζευα πριν λίγα δευτερόλεπτα και προσπαθούσα να καταλάβω τι είναι. «Πάρτο, πάρτο» μου είπε ενώ κατέβαινα. Το πήρα γιατί είχε πολύ ευγενική φάτσα ενώ συνήθως δεν ακουμπάω έντυπα που μου πασάρουν. Ε ρε γλέντια!!!

Το σακουλάκι περιείχε ένα σκασμό φυλλάδια και το cd. Τα φυλλάδια δεν άντεξα να τα διαβάσω αλλά παραθέτω τίτλους (και κρατώ την ορθογραφία τους).

«Γιατί πρέπει να αρνηθούμε την κάρτα ΑΜΚΑ και να την επιστρέψουμε σε αυτούς που απροκάλυπτα εκβιαστικά και αυταρχικά μας απειλούν οτι μας περιμένουν εξωντοτικές ποινές εαν δεν τις παραλάβουμε». $σέλιδη φόρμα έντυπης αίτησης για μη αποδοχή του ΑΜΚΑ.

«Αντίσταση στον νεο-οθωμανισμό: Συγκέντρωση ενάντια στην ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. Πλατεία Κλαυθμώνος, Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 6 μ.μ. και πορεία στην Τουρκική Πρεσβεία». Το κάλεσμα από το περιοδικό ΑΡΔΗΝ και την εφημερίδα ΡΗΞΗ (α ρε Καραμπελιά, ποιος να τό ‘λεγε….)

«Ξέρεις γιατί ο σημερινός φορολογικού μητρώου (Α.Φ.Μ.) του συστήματος TAXIS (Ε.Κ.Α.Μ.) ως ισόβιος και μοναδικός , είναι ο κολάσιμος αριθμός του Αντίχριστου 666; Και συνεπώς απορριπτέος από κάθε χριστιανό!». Αυτό σε πολλά αντίτυπα για να εμπεδώσω.

«Άκρως υπερεπείγον συναγερμός στους έλληνες πολίτες και ορθόδοξους χριστιανούς».Αυτό από μια μικτή επιτροπή των ορθοδόξων χριστιανών κατά του ηλεκτρονικού φακελλώματος και του 666.

«Ποιμένες πολλοί τον αμπελώνα μου διέφθειραν» 12σέλιδο πόνημα του Αθηνών Αυξεντίου, Αρχιεπίσκοπου Γ.Ο.Χ. Ελλάδος από το 1994. (Ποιός είναι πάλι τούτος, ξέρει κανείς; Και ποιοί είναι οι Γ.Ο.Χ.;)

Το cd δεν το είδα ολόκληρο. Μου έφτασαν οι τίτλοι των ενοτήτων του του συνοδευόμενοι από μία μουσική-θρίλερ…

  1. Νέα Τάξη
  2. Αδιευκρίνιστος τίτλος
  3. Τα σχέδιά τους
  4. Πυρηνικά
  5. Ακτινοβολία τροφίμων
  6. Υποσυνείδητα οι 2 πύργοι
  7. Κινητά ακτινοβολίες
  8. Κινητά
  9. Ένα απόσπασμα από μια εκπομπή του Κούλογλου που δεν κατάλαβα ποια ήταν.

Και φυσικά (δεν άντεξα την περιέργεια) είχε κομμάτια για τα chemtrails, αναφορές σε ilumminati και τέτοια.

Άρες μάρες κουκουνάρες δηλαδή. Απλά μου έκανε εντύπωση όλο το σκηνικό με τον παππού που έμοιαζε με γερμανό και σίγουρα δεν ήταν έλληνας. Έχει ξεφύγει ο κόσμος λέμε….. αλλά όλο και πιο πολλοί τα πιστεύουν όλα αυτά και μερικά ακόμα.

Άραγε ο Κούλογλου το ξέρει με τι τρόπο χρησιμοποιούνται οι εκπομπές του;

Advertisements