Συνομωσιολογίες


Μεσημέρι και γυρίζω στο σπίτι από τη δουλειά. Βγαίνω από το Μετρό και ορμάω στο πρώτο τρόλει που βρίσκω μπροστά μου. Έτσι κι αλλιώς για 3 στάσεις το παίρνω και δεν με νοιάζει ούτε που πάει ούτε αν είναι γεμάτο. Άδειο ήταν αλλά για τρεις στάσεις στάθηκα όρθια και μάλιστα στη μπροστινή μεριά του κοντά στον οδηγό. Στη θέση δεξιά και μπροστά καθόταν ασπρομάλλης κύριος και πάνω στα πόδια του είχε μια τσάντα. Δεν έδωσα σημασία αλλά με την περιφερειακή όραση κατάλαβα πως ήταν παππούς καλοδιατηρημένος, καθαρός και προσεγμένος.

Μόλις περάσαμε τη στάση πριν αυτή που θα κατέβαινα έκανα δυο βήματα και έφτασα στη διαχωριστική μπάρα, ανάμεσα στον οδηγό και τους επιβάτες. Περίμενα να φτάσουμε στη στάση γιατί αρκετοί οδηγοί σε κράζουν αν περάσεις μπροστά από τη μπάρα νωρίτερα. Μέχρι να φτάσουμε στη στάση, μας έπιασε και φανάρι πριν, χάζευα δεξιά κι αριστερά, τα φωτάκια στο ταμπλό του οδηγού, τις ενδείξεις και τέτοια χαζά αλλά αρκετά αφηρημένα χωρίς να δίνω ιδιαίτερη σημασία. Ξαφνικά, και όσο κρατούσε το φανάρι,  μου τράβηξε την προσοχή ένα σακουλάκι που ακούμπησε ο οδηγός πάνω στο τιμόνι και το περιεργαζόταν. Είχε μέσα κάτι σαν μικρή εφημερίδα κι ένα cd. Μέχρι να εστιάσω στο σακουλάκι, άναψε το πράσινο κι ο οδηγός το μάζεψε κι έβαλε μπρος. Έτσι όπως ήμουν δίπλα στον παππού άκουσα κάτι να μουρμουρίζει, εν ριπή οφθαλμού άνοιξε την τσάντα που είχε στα πόδια και με σπασμένα ελληνικά μου πάσαρε ένα σακουλάκι ολόιδιο μ’ αυτό του οδηγού που χάζευα πριν λίγα δευτερόλεπτα και προσπαθούσα να καταλάβω τι είναι. «Πάρτο, πάρτο» μου είπε ενώ κατέβαινα. Το πήρα γιατί είχε πολύ ευγενική φάτσα ενώ συνήθως δεν ακουμπάω έντυπα που μου πασάρουν. Ε ρε γλέντια!!!

Το σακουλάκι περιείχε ένα σκασμό φυλλάδια και το cd. Τα φυλλάδια δεν άντεξα να τα διαβάσω αλλά παραθέτω τίτλους (και κρατώ την ορθογραφία τους).

«Γιατί πρέπει να αρνηθούμε την κάρτα ΑΜΚΑ και να την επιστρέψουμε σε αυτούς που απροκάλυπτα εκβιαστικά και αυταρχικά μας απειλούν οτι μας περιμένουν εξωντοτικές ποινές εαν δεν τις παραλάβουμε». $σέλιδη φόρμα έντυπης αίτησης για μη αποδοχή του ΑΜΚΑ.

«Αντίσταση στον νεο-οθωμανισμό: Συγκέντρωση ενάντια στην ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. Πλατεία Κλαυθμώνος, Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 6 μ.μ. και πορεία στην Τουρκική Πρεσβεία». Το κάλεσμα από το περιοδικό ΑΡΔΗΝ και την εφημερίδα ΡΗΞΗ (α ρε Καραμπελιά, ποιος να τό ‘λεγε….)

«Ξέρεις γιατί ο σημερινός φορολογικού μητρώου (Α.Φ.Μ.) του συστήματος TAXIS (Ε.Κ.Α.Μ.) ως ισόβιος και μοναδικός , είναι ο κολάσιμος αριθμός του Αντίχριστου 666; Και συνεπώς απορριπτέος από κάθε χριστιανό!». Αυτό σε πολλά αντίτυπα για να εμπεδώσω.

«Άκρως υπερεπείγον συναγερμός στους έλληνες πολίτες και ορθόδοξους χριστιανούς».Αυτό από μια μικτή επιτροπή των ορθοδόξων χριστιανών κατά του ηλεκτρονικού φακελλώματος και του 666.

«Ποιμένες πολλοί τον αμπελώνα μου διέφθειραν» 12σέλιδο πόνημα του Αθηνών Αυξεντίου, Αρχιεπίσκοπου Γ.Ο.Χ. Ελλάδος από το 1994. (Ποιός είναι πάλι τούτος, ξέρει κανείς; Και ποιοί είναι οι Γ.Ο.Χ.;)

Το cd δεν το είδα ολόκληρο. Μου έφτασαν οι τίτλοι των ενοτήτων του του συνοδευόμενοι από μία μουσική-θρίλερ…

  1. Νέα Τάξη
  2. Αδιευκρίνιστος τίτλος
  3. Τα σχέδιά τους
  4. Πυρηνικά
  5. Ακτινοβολία τροφίμων
  6. Υποσυνείδητα οι 2 πύργοι
  7. Κινητά ακτινοβολίες
  8. Κινητά
  9. Ένα απόσπασμα από μια εκπομπή του Κούλογλου που δεν κατάλαβα ποια ήταν.

Και φυσικά (δεν άντεξα την περιέργεια) είχε κομμάτια για τα chemtrails, αναφορές σε ilumminati και τέτοια.

Άρες μάρες κουκουνάρες δηλαδή. Απλά μου έκανε εντύπωση όλο το σκηνικό με τον παππού που έμοιαζε με γερμανό και σίγουρα δεν ήταν έλληνας. Έχει ξεφύγει ο κόσμος λέμε….. αλλά όλο και πιο πολλοί τα πιστεύουν όλα αυτά και μερικά ακόμα.

Άραγε ο Κούλογλου το ξέρει με τι τρόπο χρησιμοποιούνται οι εκπομπές του;

10 thoughts on “Συνομωσιολογίες

  1. @ Ευτυχώς μπαλονάκι μου που τ’ ακουστικά στ’ αυτιά λειτουργούν αποτρεπτικά σ’ αυτούς που έχουν όρεξη να μου πιάσουν την κουβέντα. Γιατί νομίζεις κυκλοφορώ καλωδιωμένη; Για πλάκα; Ξέρεις από πόσους πυροβολημένους μ’ έχουν γλυτώσει;

    Μου αρέσει!

  2. «Πυροβολημένοι» , «ξεπυροβολημένοι» , εμένα μου , άθελά σου με έβγαλες από το αδιέξοδο !!!!
    Αύριο θα απαλλοτριώσω ένα τρόλευ και θα σε περιμένω , αφού έτσι κι αλλιώς βουτάς όποιο περάσει από μπροστά σου !!!!!!!!!!!
    Α ξέχασα , θα φροντίσω να είναι πήχτρα και βέβαια θα σου επιτρέψω να έρθεις πολύ κοντά , όχι σαν αυτούς τους άξεστους τρολευτζήδες που δεν σ’ αφήνουν !!!!
    ….και για να δείς τι χουβαρντόπαιδο κι ασίκης και δερβισόπαιδο , θα τραβήξω γραμμές μέχρι το σπίτι σου :))))))))))))))

    ρε συ μήπως είμαι κι εγώ πυροβολημένος ?
    Το μπαλόνι έχει δίκιο , κυκλοφορούμε ανάμεσά σας :))))))

    Μου αρέσει!

  3. ΟΙ Γ.Ο.Χ. είναι οι Γνήσιοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, παναπεί οι Παλαιοημερολογίτες.

    Για τους Illuminati, τώρα, έλαβα ένα μέιλ που λέει ότι εάν γράψεις το όνομά τους ανάποδα, δλδ itanimulli, και βάλεις μπροστά το www. και πίσω το .com, δηλαδή http://www.itanimulli.com και το βάλεις ως διεύθυνση στο ίντερνετς, σε πάει στο σάιτ της NSA, National Security Agency των ΗΠΑ. Το δοκίμασα και έγινε! Παναΐτσα μ’!

    Μου αρέσει!

  4. Κάνω τις εξής σκέψεις:
    Μήπως ο ασπρομάλης κύριος απλά έβγαζε ένα χαρτζιλίκι;
    Μήπως ο ασπρομάλης κύριος μοίραζε αυτά που μοίραζε υπό κάποιο εξαναγκασμό; δηλαδή έκανε ότι έκανε συμμετέχοντας σε κάποια από αυτές τις οργανώσεις-παγίδες που άλλο είναι και άλλο κάνουν;
    Μήπως έκανε συνειδητά ότι έκανε;
    Ότι και να συμβαίνει από τα τρία, πιστεύω ότι θα τον αποθάρρυνε η έλλειψη περιέργειας από μας, η οποία και θα μας οδηγούσε σε μια ευγενική άρνηση της προσφοράς του.
    Πολλοί θέλουν κα κάνουν αυτό που κάνουν με την ανοχή μας και το θράσος τους.
    Θα τους το επιτρέψουμε;
    Dame31 αν κάθεσαι στο πίσω μέρος του τρόλευ θα έχεις καλύτερο οπτικό πεδίο και θα ελέγχεις καλύτερα τα δρώμενα. Δοκίμασέτο!!!!!

    Μου αρέσει!

  5. @ Σκύλε, απίστευτο κι όμως αληθινό αυτό με τους Illuminati. Το έκανα κι εγώ και όντως μ’ έβγαλε εκεί!!!! Λες να είναι συνομωσία;;;;; Λες γιατρέ μου;;;
    Για τους Γ.Ο.Χ. κι εμε΄να στους παλαιοημερολογίτες πήγε το μυαλό μου αλλά δεν το ήγξερα σίγουρα.

    Μου αρέσει!

  6. @ Δημήτρη,
    Δεν νομίζω πως ο κύριος έβγαζε απλά χαρτζηλίκι, είχε το βλέμμα του φανατικού. Επίσης διάλεγε κάπως που να πασάρει τα φυλλάδια.
    Αν ήταν μέλος μιας τέτοιου είδους οργάνωσης που αναφέρεις σίγουρα θα σ’ έδερνε αν του έλεγες πως τον εξαναγκάζουν. Σ’ αυτές τις οργανώσεις το πιστεύεις πως είσαι το χέρι του θεού επί γης.
    Συνήθως αρνοιύμαι, ευγενικά στην αρχή, με περισσότερη αγένεια μετά, αν με παραζαλίσουν. Αυτός όμως μου τα έχωσε στο χέρι την ώρα που κατέβαινα συν το γεγονός πως είχε απίστευτα γλυκειά φάτσα. Φυσικά με το που κατέβηκα από το τρόλει και είδα περί τίνος πρόκειται αποφάσισα πως θα τα φάει η ανακύκλωση.
    Όσο για το πίσω μέρος των τρόλει και των λεωφορείων άκου μιαν εμμονή μου. Συνήθως στέκομαι μπροστά για να κατεβαίνω έστω και 5 βήματα πιο κοντά στον προορισμό μου αν η κατεύθυνσή μου είναι κατά τη φορά της πορείας του. Αν είναι προς την αντίθετη στέκομαι πίσω. Μη το αρνηθείτε, όλοι έχουμε τέτοιες εμμονές…. (αλλιώς είναι ο σωστός όρος αλλά δεν τον θυμάμαι)
    🙂 🙂

    Μου αρέσει!

  7. Σκέψου θετικά …
    Με όλα αυτά, κάθε διαδρομή είναι ξεχωριστή. Σου δίνει τροφή για να σχολιάσεις, να γελάσεις, να συγχυστείς δηλαδή να νοιώθεις ζωντανός. Σκέψου να μην συνέβαινε ποτέ τίποτα …

    Μου αρέσει!

  8. @ Που είσαι ρε Βάιε; Που χαθήκαμε πάλι;
    Συνήθως μου τη σπάνε κάτι τέτοια αλλά τη συγκεκριμένη φορά η φάτσα του παππού δεν ήταν η κλασική φάτσα του γκαγκάουα χριστιανοταλιμπάν οπότε όλα καλά….

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε